Mihnea Dobre

Este unul dintre cei care, după aproape 4 ani petrecuți în străinătate, s-a hotărât să se întoarcă și să ajute ca România să devină așa cum ne-o dorim cu toții. De peste 4 ani este președinte de asociație de proprietari. A acceptat “provocarea” deoarece consideră că cel mai important este să schimbăm începând de la comunitatea din care facem parte.
A avut diferite inițiative cetățenești (ridicare de mașini abandonate, anveloparea blocului, amenajarea grădinii, plantarea copacilor lipsă de pe aliniamentul stradal, colectarea selectivă în cartier, refacerea străzilor, etc.) dar, din păcate, în majoritatea timpului s-a lovit de o administrație lipsită de transparență care alege nu bazându-se pe fundamente obiective, ci în funcție de interese.
A înțeles că singura cale pentru a schimba ceva este implicarea în politică. Deși este de profesie programator, se află în anul doi al masterului în Administrație Publică și Eficiența Sistemului Administrativ la Universitatea București pentru că este de părere că orice schimbare durabilă poate fi făcută doar de oameni care au, pe lângă bune intenții, și cunoștințele necesare.

CV aici