Despre USR Sector 4

Cine  suntem:

Salut! Noi suntem o parte din echipa sectorului 4. Unii mai tineri, alții mai puțin, cu formări și experiențe de viață foarte diferite, avem multe lucruri ce ne deosebesc. Ne unesc totuși două lucruri: nevoia de schimbare și încrederea că se poate. Iar acestea sunt suficiente pentru a ne da seama că diferențele ne pot face mai puternici în loc să ne dezbine și că fără implicare nu se va întâmpla nimic.

Unii dintre noi l-am cunoscut pe Nicușor Dan atunci când am avut nevoie de ajutor și l-am primit din partea Asociației Salvați Bucureștiul. Alții l-am cunoscut în calitate de voluntari la alegerile din 2012. Iar ceilalți ne-am alăturat mai recent, din dorința de a-l ajuta să câștige anul acesta. Împreună am format filiala  USB a sectorului 4.

De ce Uniunea Salvați Romania:

În timp ce strângeam semnături care să permită candidaturile noastre, conform legii, am intrat în contact cu foarte mulți oameni. După cum ne așteptam, o bună parte a acestora au avut o reacție de respingere instantanee, de neîncredere  în politică și politicieni. Din asta am înțeles că nu ne-am înșelat și nu suntem singuri: oamenii nu au o alternativă onestă, în care să se regăsească. Iar asta ne-a ambiționat să nu renunțăm!

Dacă jocurile sunt măsluite în favoarea cleptocrației transpatinice, atunci este imperios necesar un partid al cetățenilor (nu al grupurilor de interese oculte). Un partid fără politicieni de carieră, cu oameni obișnuiți, care simt nevoia să se implice și să oprească sifonarea banului public,  corupția generalizată,  amatorismul  sau  chiar abuzurile  manifeste ale administrației locale. O uniune a celor cărora le pasă de orașul în care trăiesc și vor să-l salveze – Uniunea Salvați Romania.

Nu suntem perfecți și nu credem că le știm pe toate. Vrem însă să arătăm că se poate și să vă inspirăm pe cât mai mulți să vă implicați alături de noi.