Cristi Matache

Sunt Cristi Matache, am 40 ani, sunt căsătorit și tatăl unei fetițe drăgălașe foc. Sunt originar din Câmpia Bărăganului, provin dintr-o familie frumoasa si mă mândresc cu patru frati.

Viata m-a învăţat cum sa discern între bine si rău, cum orice lucru se poate obtine doar prin munca si daruire, ambitie si încredere in sine si oamenii cu care lucrezi. Opt ani petrecuti printre straini si alte ţari m-au ajutat sa-mi dezvolt cunostintele si dorinta de implicare pentru orice cauza buna. O vorba din popor spune ca “dacă nu ai sădit un pom si nu ai crescut un copil nu te poti numi om…” Pământul, natura, aerul, apa sunt elemente esentiale vietii si noi toti ar trebui să le protejăm, iar făra implicarea noastră de acum vom fi martorii nefericirii copiilor noştri in viitor.

Pentru ca am vrut sa mă implic intr-un fel, in folosul comunității, m-am alăturat grupului USB, la începutul anului 2016, cu intenția clară de ai ajuta pe candidații USB in campania electorală, ulterior și in campania pentru parlamentare cu USR. Am alergat după semnături, donații, cu pliante, delegat in Secțiile de votare și oriunde a fost nevoie și am putut ajuta pentru ca oamenii ce i-am întâlnit in acest grup politic sunt oameni simpli, ca mine si ca tine, ce doresc o viaţa mai buna, mai sănatoasă si mai prosperă in ţara lor.

De curând am ocupat un loc vacant in Consiliul Local al sectoruluiector 4, înlocuind un coleg transferat la consiliul general, dl Sorin Marinescu. Îmi doresc ca prin implicarea si munca mea sa pot ajuta in Consliul Local, alături de consilierii USR, in găsirea multor soluții viabile și utile in folosul cetățenilor. Cred cu certitudine ca orice oraş fără strazi asfaltate corespunzător, trotuare bine delimitate, reciclare selectivă a deşeurilor, parcuri verzi extinse in functie si de extinderea numărului maşinilor si al oamenilor, şcoli şi grădiniţe renovate sau chiar înmulţirea lor fac acea localitate neatractivă, neproductivă si oferă condiţii neplăcute traiului zilnic, atât al cetătenilor cât si al vizitatorilor acelui oraş. Pentru combaterea acestor lucruri este nevoie de implicarea activă tuturor, indiferent de vărstă, stare socială ori financiară. Cred cu tărie că putem realiza multe lucruri bune împreună în Sectorul 4, iar încrederea, diplomația și prietenia să ne însoţească în toate aceste viitoare acţiuni!

Sunt membru al comisiei nr 7, juridică, de disciplină, apărarea ordinii publice şi respectarea drepturilor cetăţeneşti.