Cătălina Bădoiu – Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Cătălină este doctor în Economie și Afaceri Internaționale (ASE București) și doctor în Științe Economice (Universite Lille1, Franța), cotutelă internațională finanțată de Guvernul Francez. Are o experiență de peste 10 ani în activitatea de consultanță proiecte europene pentru instituțiile publice, ONG-uri și companii, oferind asistență tehnică pentru numeroase proiecte în domeniul resurse umane și dezvoltare locală.
În perioada 2016-2019 a fost consultant al Ministerului Educației Naționale, în cadrul programului ROSE (Romanian Secondary Education Project Rose), finanțare Banca Mondială, asigurând evaluarea și monitorizarea a peste 33 de licee în implementarea proiectelor educaționale.
A fost implicată peste 14 ani în activitatea didactică, învățământ formal, nivel preuniversitar și universitar (cadru didactic asociat la Academia de Studii Economice, Facultatea Relații Economice Internaționale), dar și în învățământul non-formal, în cadrul a numeroase proiecte implementate.
S-a implicat în politică din dorința de a aduce plus valoare în cadrul echipei USR PLUS, convinsă fiind că noi, cetățenii români, merităm o viață mai bună în țara noastră, iar calitatea acesteia se poate schimba numai dacă în rândul politicienilor avem oameni competenți la nivel decizional, motivați să construiască o ROMÂNIE FĂRĂ HOȚIE, O ROMÂNIE EDUCATĂ ȘI DEZVOLTATĂ!

CV aici